Politica de Livrare & Retur www.mieredobrogeana.ro

PRICOP IONUT INTREPRINDERE INDIVIDUALA

25064930
SEDIUL: Jud. Constanta, Mun. Constanta, Str. Ioan Ursu nr. 69, Lot 3
TEL: 0724 219 211
EMAIL: contact@mieredobrogeana.ro

 

Politica de livrare

 

Produsele comandate se livrează în toată Romania fiind ambalate corespunzător.
Livrările se fac în 2-4 zile lucrătoare prin curierat rapid si Poșta Română (pentru zonele fără acoperire curierat rapid).

Comenzile plasate vineri, sambata si duminica se livrează luni.

În cazul în care aceste termene nu pot fi menținute clientul va fi înștiințat prin e-mail sau telefonic.

Expedierile sunt realizate cu firmele de transport agreate, PRICOP IONUT INTREPRINDERE INDIVIDUALA având încheiate contracte de colaborare.


Costuri transport : 22 lei pentru comenzi mai mici de 60 lei in oras Constanta si mai mici de 250 lei in restul tarii.

Transport gratuit la cumpărături de minim 60 lei pentru comenzi din oras Constanta si la cumparaturi de minim 250 lei pentru restul localitatilor din Romania.

 

 

Politica de returnare

 

În conformitate cu dispozițiile OUG 34/2014, produsele achiziționate de pe www.mieredobrogeana.ro se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primire fără penalități și fără a invoca vreun motiv, cu condiția ca produsul și ambalajul acestuia să fie sigilate.

Solicitarea returnării unui produs sau a întregii comenzi se face telefonic la 0724219211 sau prin e-mail la comenzi@mieredobrogeana.ro

Un operator va prelua solicitarea clientului și îi va oferi detalii cu privire la următorii pași pe care trebuie să îi urmeze.

Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului.

Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia.

Produsele vor fi expediate către SEDIUL I.I. PRICOP IONUT

Adresa: Constanta, Str. Ioan Ursu, Nr.69, Jud, Constanta

 

Cheltuielile de retur vor fi suportate de către I.I. PRICOP IONUT

Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare.

În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora.

Aceste dispoziții se aplică conform O.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse de pe www.mieredobrogeana.ro , folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Cheltuielile de transport sunt suportate de către PRICOP IONUT INTREPRINDERE INDIVIDUALA doar în cazul produselor defecte din fabricație sau deteriorate la transport.


În momentul efectuării unei comenzi on line, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.